Hotel met hond op de Veluwe

Honden zijn samen met hun baasje van harte welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Het hotel op de Veluwe is dé ideale uitvalsbasis om samen met uw trouwe viervoeter te verblijven. Rondom het hotel vindt u verschillende wandelroutes die u brengen langs bijzondere plekken van de Veluwe. Op een zonnige dag na een actieve wandeltocht kunnen jullie samen bijkomen op het sfeervolle terras van het hotel. Wanneer u op zoek bent naar een hotel voor u en uw hond op de Veluwe, bent u hier aan het juiste adres!

Wandelen met hond op de Veluwe

Het verblijf van honden is alleen mogelijk op aanvraag, u kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van het hotel. Er gelden hier echter wel een aantal regels. Wij vragen u deze regels goed door te nemen.

Maximum aantal honden per kamer

Maximaal twee kleine honden (tot en met kniehoogte) zijn van harte welkom tegen een vergoeding van €15,00 per hond per nacht.

Hier zijn honden toegestaan

  • Op de hotelkamer, mits ze niet blaffen als ze door hun baasje alleen worden gelaten. Het is overigens niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen. Gebeurt dit toch dan staat hier een vergoeding van €25,00 tegenover, wegens chemische reiniging.
  • In het hotel, op het parkeerterrein, op het terras en in de tuin dienen honden altijd aangelijnd te zijn.

Hier zijn honden niet toegestaan

Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant, wel zijn honden welkom in de serre gedurende het ontbijt en diner.

Overige regels

  • Het is niet toegestaan dat uw hond in en om het hotel zijn/haar behoefte doet. Als dit per ongeluk toch gebeurt, dient u dit zelf op te ruimen. Hiervoor zijn bij de receptie plastic zakjes verkrijgbaar. Wanneer u dit niet opruimt dan staat daar een vergoeding van €25,00 tegenover.
  • Zorg ervoor dat uw hond niet alleen op de hotelkamer aanwezig is, wanneer deze wordt schoongemaakt. Het is het makkelijkste als u hierover even overlegt met de receptie of huishouding.
  • Niet iedere kamer is geschikt voor honden. Lees bij het boeken van een kamer de kamerbeschrijving goed door om er zeker van te zijn dat uw hond zonder problemen op de kamer kan verblijven.

Wij wensen u en uw hond(en) een prettig verblijf toe in ons hotel!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.