Weekendje weg of vakantie met eigen paard

Midden op de Gelderse Veluwe vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Het authentieke hotel beschikt als één van de weinige hotels op de Veluwe over eigen paardenstallen. Voor paardeneigenaars of paardenliefhebbers is dit de ideale bestemming voor een weekendje weg. Dankzij de unieke ligging op de Veluwe leent het hotel zich perfect als startpunt van mooie tochten door een prachtig natuurgebied.

Hotel met paardenstallen op de Veluwe

Genieten voor mens en dier

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan onderscheidt zich van alle andere hotels op de Veluwe door beschikbare paardenstallen welke naast het hotel aanwezig zijn. De paardenstallen zijn speciaal voor hotelgasten ter beschikking en worden door het personeel onderhouden. Dankzij deze mogelijkheid zorgen wij ervoor dat het u en uw paard het aan niets ontbreekt tijdens een verblijf. Samen beleef je de mooiste tochten en een onvergetelijk verblijf in eigen land.

Voor wie op zoek is naar een onbezorgd weekend weg met eigen paard kan gebruik maken van het 3-daagse Ruiter Men Arrangement. Als gast ontvang je een kaart met ruiter- en men routes en kun je gebruikmaken van de stalruimte inclusief hooi, stro en voer. Zelf geniet je ook van een luxe 3-gangendiner, een heerlijk verblijf en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Sfeervol en compleet verblijf

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan ben je verzekerd van een uniek verblijf. Het authentieke Engelse landhuis biedt de nodige gemakken voor een compleet weekendje weg. In het à la carte restaurant geniet je van een heerlijk diner na een actieve buitentocht, terwijl jouw paard heerlijk uitrust in een ruime stal. Zo kun jij jouw viervoeter met een gerust hart achterlaten!

Uiteraard is ook de omgeving genoeg reden om te verblijven bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Volg de verschillende routes die je leiden langs bijzondere plekken van de Veluwe en ontdek flora en fauna.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.