Hotel-Restaurant De Mallejan in VierhoutenCentraal gelegen op de Gelderse Veluwe

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Authentiek landhuis hotel in Vierhouten

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Het karakteristieke hotel in Vierhouten is gevestigd in een Engels landhuis en is gelegen middenin de prachtige natuur van de Veluwe. Paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen dankzij de beschikbare paardenstallen.

  • Elk seizoen een ander gerecht op traditionele wijze bereid
  • Gelegen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Officiële trouwlocatie
  • Zes multifunctionele vergaderzalen

Sfeervol verblijf

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is de ideale bestemming voor ieder die op zoek is naar een bijzondere overnachting op de Veluwe. De charme van het Engelse landhuis staat garant voor een onbezorgd verblijf. Bij mooi weer kunt u gebruikmaken van onze fiets- en e-bikeverhuur waarmee u de fantastische omgeving kunt ontdekken. Daarbij beschikt het hotel over eigen paardenstallen waar uw paard ook van harte welkom is!

Na een dag van flora en fauna schuift u aan in het culinaire à la carte restaurant. Hier geniet u van diverse seizoensgerechten die door de keukenbrigade volgens traditioneel recept worden bereid. Op warme dagen is het ook genieten op het terras waar u een uitzicht heeft op de groene natuur. Tevens biedt het hotel in Vierhouten multifunctionele vergaderzalen voor zakelijke doeleinden.

Prachtige omgeving

Midden in het bos in Vierhouten vindt u het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan. Dankzij de unieke ligging aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en in de natuurrijke omgeving volgt u op korte afstand één van de schitterende wandelroutes door de Veluwe. Bovendien is het hotel gelegen in de omgeving van Apeldoorn waar u tevens naar kunt uitwijken tijdens een weekendje weg.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Hotel met paardenstallen

Paardenstallen in Vierhouten

Hotel-Restaurant De Mallejan beschikt over 15 stallen, waarvan 5 buitenstallen en 10 binnenstallen, die worden verhuurd. De stallen zijn voorzien van waterbakjes en er is gelegenheid tot het overdekt stallen van uw menwagen. 

Over het hotel

Omgeving Gelderse Veluwe

Ontdek de omgeving

Hotel-Restaurant De Mallejan ligt gelegen op de Veluwe. De omgeving biedt een ruim scala aan ontspanningsmogelijkheden. Ook het Dolfinarium en de Julianatoren liggen in de buurt. 

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.